Hoe zet ik tegels klaar voor mijn groep?

Volg onderstaande stappen om voor jouw groepen tegels klaar te zetten die leerlingen in de leeromgeving zien.

• Selecteer een groep (alleen van toepassing wanneer je aan meerdere groepen gekoppeld bent).
  • Klik vanuit Groepsapplicaties op instellingen.
  • Tegels met een gele rand zijn zichtbaar in Groepsapplicaties. Klik op een tegel om de betreffende webapplicatie te selecteren.
  • Mis je webapplicaties in de instellingen? Vraag een beheerder om deze aan te maken
  • Wanneer meerdere leerkrachten aan één groep gekoppeld zijn, kunnen zij allemaal de tegels van die groep aanpassen