Hoe zet ik tegels klaar voor mijn groep?

Volg onderstaande stappen om voor jouw groepen tegels klaar te zetten die leerlingen in de leeromgeving zien.

Selecteer bovenin de toolbar “Bekijken als” en kies voor “Groep” waar je iets wilt toevoegen (alleen van toepassing wanneer je aan meerdere groepen gekoppeld bent).

Klik vanuit het Groepsoverzicht op “+ Toevoegen”

Er verschijnt nu aan de rechterkant een menu.  In dit menu voeg je tegels toe aan je dashboard door op de gewenste link en ‘toevoegen’ te klikken*. Het is ook mogelijk om meerdere linkjes tegelijk toe te voegen.

Wanneer meerdere leerkrachten aan één groep gekoppeld zijn, kunnen zij allemaal de tegels van die groep aanpassen

*Mis je linkjes in de instellingen? Vraag Prowise of je beheerder om deze aan te maken.