Hoe zorg ik ervoor dat de Blu-ray-module weer Blu-ray’s afspeelt?

Doorloop de volgende stappen:

• Kies in het input-menu voor ‘Blu-ray’ als bron. Gebruik hiervoor de input-knop op de afstandsbediening of het bedieningspaneel aan de rechterzijde van het scherm.
  • Stop de Blu-ray disc in de Blu-ray module. Let op: voer de disc in met de onderkant naar je toe.
  • Maak het scherm spanningsloos door de netschakelaar, aan de linkerzijde van het scherm, uit te
    schakelen voor minimaal 5 minuten. Vervolg stap 1 en 2 nogmaals.