Wil je de producten zelf ook eens spelen?

Als je bent ingelogd met je eigen inloggegevens, heb je de mogelijkheid om onze producten uit te proberen door te klikken in de menubalk op Spelomgeving. Via de pijltjes, rechtsboven in de menubalk, kun je switchen naar een ander product en ook deze uitproberen door te klikken op Spelomgeving.

Middels de Spelomgeving zie je exact wat leerlingen zien wanneer ze onze spellen spelen. Het belangrijke verschil met de producten voor leerlingen is dat de resultaten in je Spelomgeving niet worden opgeslagen. Het is puur bedoeld om spellen uit te proberen of voor klassikaal gebruik op het digibord.