Wil je de producten zelf ook eens spelen?

Wil je de omgeving als docent zelf ook zien? Dat kan! Als je bent ingelogd met je eigen inloggegevens, heb je de mogelijkheid om onze producten uit te proberen door te klikken in het menu (links) op Spelomgeving. Je kunt specifieke spellen uitproberen door deze in de spelinstelling aan te klikken.

Rechtsboven in de menubalk, kun je switchen naar een ander product en ook deze uitproberen door te klikken op Spelomgeving.

Middels de Spelomgeving zie je exact wat spelers zien wanneer ze onze spellen spelen. Het belangrijke verschil met de producten voor spelers is dat de resultaten in je Spelomgeving niet worden opgeslagen. Het is puur bedoeld om spellen uit te proberen.