Hoe moet je inloggen in Prowise Learn?

Inloggen bij Prowise Learn kan op drie manieren. Gebruikers kunnen inloggen via single sign-on van hun Prowise account, via Basispoort of met hun gebruikersnaam en wachtwoord. De docent kan de wachtwoorden wijzigen als de leerling zijn wachtwoord is vergeten. Docenten kunnen de wachtwoorden van leerlingen inzien, tenzij de leerling deze zelf gewijzigd heeft. Na het invoeren van de leerlingen in het klassenbeheer, kun je de lijst met gebruikersnamen en wachtwoorden van spelers vinden in de beheerdersomgeving.

• Beheer > Wachtwoorden spelers

Na het inloggen kan een speler kiezen voor RekentuinTaalzee of Words and Birds.

Inloggen bij Prowise Learn →