Hoe moet je inloggen in Prowise Learn?

Inloggen bij Prowise Learn kan op drie manieren:

• Gebruikers kunnen inloggen via single sign-on van hun Prowise account
  • Via Basispoort
  • Met hun gebruikersnaam en wachtwoord.
    Docenten kunnen de wachtwoorden van leerlingen inzien, tenzij de leerling deze zelf gewijzigd heeft. Na het invoeren van de leerlingen in het klassenbeheer, kun je de lijst met gebruikersnamen en wachtwoorden van spelers vinden in de beheerdersomgeving (
    Beheer > Wachtwoorden spelers).

Hier kan de docent de wachtwoorden wijzigen als een leerling zijn/haar wachtwoord vergeten is.

Na het inloggen kan een speler kiezen voor RekentuinTaalzee of Words and Birds.

Inloggen bij Prowise Learn →