Annotate-knop niet zichtbaar na eerste keer opstarten van de Windows Desktop app

In sommige gevallen start de app op met het fotocamera-icoon actief, in plaats van de Annotate knop.

Het klopt dat in sommige gevallen de Annotate knop niet direct zichtbaar is. Het probleem kun je voor nu omzeilen door de app af te sluiten en opnieuw op te starten, dan zie je de knop onderaan in beeld, rechts naast de taakbalk (icoon pennetje op scherm).

We zijn ons bewust van dit probleem en zullen de app zo snel mogelijk voorzien van een update om het issue te verhelpen.