Kan ik mappen aanmaken voor mijn tegels?

Als beheerder of leerkracht kun je mappen aanmaken voor je tegels.

Dit doe je door op je overzicht van tegels te klikken (mijn applicaties) en vervolgens op het tandwiel. Door een tegel boven een andere tegel te houden wordt er een map aangemaakt. Voeg een nieuwe tegel aan de map toe door de tegel boven de map te houden.

Uiteraard kun je de map een naam geven. Klik daarvoor op de map en klik vervolgens op het potloodje achter de naam van de map. Er is binnen de map ook de mogelijkheid de volgorde van de tegels aan te passen en je kunt de tegels er ook weer uit verwijderen waarna de map ook automatisch wordt verwijderd zodra er geen tegels meer in zitten.

Je kunt ook de tegels voor de kinderen organiseren. Klik daarvoor op Groepsapplicaties en vervolgens op het tandwiel.