Ik wil koppelen met Basispoort of Edex, kan dat?

Kan ik als klant mijn leerlingen voortaan via Edex of Basispoort importeren in plaats van handmatig? Sinds 1 augustus 2020 ondersteunen we Edex niet meer. Deze koppeling is dus niet meer mogelijk. Scholen die voorheen altijd werkten met Edex kunnen nu leerlingen vanuit een CSV- of Excel-bestand invoeren.

Koppelen met Basispoort voor actieve scholen
Heb je in een eerdere fase al gekozen voor het handmatig of via Edex invoeren van je leerlingen? Dan kun je zelf handmatig de koppeling met Basispoort in gang zetten. Je doet dit via Beheer -> gebruikers toevoegen en dan kiezen voor Gebruikers importeren via Basispoort