Ik heb al gebruikers in Learn, maar wil nu een Basispoort koppeling maken. Kan dat?

Heb je gebruikers handmatig ingevoerd en wil je nu een Basispoort koppeling gebruiken?

Volg dan deze stappen:

• Log in met je beheerder inloggegevens bij Prowise Learn.
  • Zorg dat je gegevens goed in het systeem staan en je toegang hebt tot je e-mail; vervolgstappen worden per e-mail verstuurd.
  • Zodra je bent ingelogd, klik je in de Beheerdersomgeving Beheer > Gebruikers toevoegen.
  • Klik op Gebruikers importeren vanuit Basispoort en bevestig dat je jouw school wilt koppelen.
  • Je ontvangt nu een mail met instructies en een link om je gebruikers te matchen met de Basispoort sleutels. Klik op de link in de e-mail om de matching te starten.
  • Koppel de Learn gebruikers met de juiste gebruikers in Basispoort door in de rechterkolom de juiste Basispoort gebruiker te selecteren. Klik op volgende, zodra alle leerlingen gekoppeld zijn.

• In het volgende overzicht kun je alle koppelingen controleren. Klik op Voltooien om verder te gaan.

• Wanneer de Basispoort matching is gelukt, krijg je een melding en ontvang je een mail zodra de gebruikers kunnen inloggen.