Is er een voorleesfunctie binnen Learn?

Bepaalde spellen binnen Learn kunnen lastig zijn voor spelers met (ernstige) dyslexie omdat deze spellen veel tekst bevatten. Een mogelijke oplossing voor een aantal spellen is de voorleesfunctie van de browser. Zo heeft bijvoorbeeld Google Chrome een goede (gratis) voorleesfunctie. Hij leest op een prima snelheid (aan te passen) de vraag voor.

https://goedekennis.dedicon.nl/alle-artikelen/extensie-google-chrome-leest-websites-voor

Je zou ervoor kunnen kiezen om voor deze spelers ook middels de spelinstelling alle 'talige spellen' uit te zetten omdat ze er gefrustreerd van raken, zoals: lezen, spreekwoorden en verhaaltjes. Dit type opgaven kunnen ze beter op een andere manier, zonder tijdsdruk, oefenen. Er blijven altijd veel spellen over in Learn, die je leerlingen wel met plezier kunnen oefenen!