Kan ik gebruik maken van de interne microfoon als ik een externe pc aan het scherm heb aangesloten?

Het is niet mogelijk om de interne microfoons van het Prowise Touchscreen te gebruiken wanneer je gebruik maakt van een externe computer. Doordat de microfoons enkel verbonden zijn met de interne apparatuur is dit technisch helaas niet mogelijk.

De interne microfoons zijn te gebruiken in de Prowise Central-omgeving en wanneer je gebruik maakt van de optionele OPS pc-module. Wanneer je met een externe computer gebruik wilt maken van microfoon geluid raden wij aan een losse microfoon op deze pc aan te sluiten, op deze manier is het wel mogelijk.