Het Prowise Touchscreen geeft geen geluid weer, wat kan ik hieraan doen?

Hier wordt beschreven wat te moeten doen indien het geluid niet meer werkt. Controleer de volgende instellingen in het Prowise Central menu:

1. Staat het volume ingesteld op een waarde hoger dan ‘0’?
  2. Is er fysiek een koptelefoon aangesloten op het Prowise Touchscreen?
    - Mocht dit het geval zijn, dan zal het geluid door de aangesloten koptelefoon het geluid dempen

3. In het Central menu instellingen/geluid/uitgang, selecteer intern (enkel audio output via het touchscreen) of Beide (zowel audio output via de hoofdtelefoon en het touchscreen). Of verwijder de hoofdtelefoon zodat het geluid niet meer gedempt wordt.

4. Controleer of de uitgang functie op Extern staat ingesteld.
    - Mocht dit het geval zijn, dan betekent dit dat de luidsprekers gedempt worden omdat deze instelling gebruikt wordt om het geluid via een externe versterker hoorbaar te maken.
    - Druk op ‘intern’ of op ‘beide’ om gebruik te maken van de luidsprekers in het Prowise Touchscreen.

5. Controleer of de functie Dempen staat ingesteld.
    - Mocht dit het geval zijn dan zijn de luidsprekers gedempt.
    - Schakel deze functie uit om gebruik te maken van de luidsprekers in het Prowise Touchscreen.

6. Mocht de interne pc-module gebruikt worden als bron, controleer dan:
    - De Windows de volume instellingen
    - Afspeel apparaat (in de Windows geluidsinstellingen)
              Prowise (2-Intel Display Audio)
    - Audio drivers.
              Update in de Windows device manager voor de Audio drivers voor het Prowise 2-Intel Display Audio) apparaat.

7. Mocht een externe PC gebruikt worden als bron, controleer dan:
    - De externe bekabeling van de externe pc naar het Prowise Touchscreen.
    - Staan de Windows volume instellingen correct ingesteld.

8. Kies in Windows voor herstarten(niet afsluiten). Werkt het geluid dan wel? Controleer dan de energie Instellingen