De richtlijnen om zelf het Prowise Touchscreen te monteren en te installeren

Hier wordt beschreven hoe je het Prowise Touchscreen kan monteren en installeren. Installeer het touchscreen niet alleen, dit vanwege het gewicht en afmetingen van het scherm.

Algemeen:
Installeer het touchscreen op een stabiele, trillingsvrije vloer/wand om schade aan het touchscreen te voorkomen.  Zorg ervoor dat alle ventilatie-openingen aan de achterkant van het scherm onbedekt blijven, zodat er warme lucht kan ontsnappen.

Bekabeling:
Zorg ervoor dat je de voedingskabel pas aansluit nadat  het scherm is gemonteerd aan een muur of lift en nadat alle randapparatuur is aangesloten.  Gebruik alleen de door Prowise geleverde voedingskabel.
Sluit enkel de kabels aan welke compatibel zijn met de apparatuur die je aansluit of met deze producten worden meegeleverd(welke kabels je nodig hebt, is afhankelijk van de externe apparaten die je gebruikt of andere externe bronnen zoals een liftsysteem).

Muur opstelling:
Zorg ervoor dat de wand sterk genoeg is om het gewicht van het touchscreen te dragen.
Gebruik een gecertificeerde Prowise-muurbeugel om het Prowise touchscreen aan een wand te bevestigen.

Mobiele opstelling:
Gebruik een Prowise VESA-beugel om het scherm op een Prowise-liftsysteem te installeren.
Zorg ervoor dat het scherm in het midden van de lift hangt en het gewicht gelijkmatig verdeeld is.

OPGELET! Prowise kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele schade of letsel veroorzaakt door een onjuiste installatie van het touchscreen door derden.
Schade aan het touchscreen, veroorzaakt door onjuiste installatie door derden, valt niet onder de garantie. Neem altijd contact op met Prowise of een erkende partner als je vragen hebt over de installatie.