Inlognaam en wachtwoord onthouden

Op dit moment hebben we binnen Presenter nog niet de mogelijkheid om inloggegevens (inlognaam en wachtwoord) te onthouden.

Dit is een bewuste keuze geweest omdat het onthouden van deze gegevens ook veiligheidsrisico's met zich meebrengt. Op dit moment wordt een wachtwoord 24 uur onthouden. Als je in het laatste uur nog een keer gebruikt maakt van een van de applicaties wordt de sessie verlengd. Wat je zou kunnen doen om het inlogproces te versnellen, is je wachtwoord laten onthouden door de browser waarin je werkt. Mocht je werken in een Chrome-browser, dan kun je dit doen door op de drie puntjes rechtsboven te klikken en vervolgens op 'Instellingen'. Je kunt hier je wachtwoorden beheren en aangeven dat je je wachtwoord wil laten onthouden