Initialiseren Prowise iPro liftsystemen

Initialisatie om de hoogte van de lift te verstellen

• Zet de lift in de laagste positie door de omlaag-knop van de Central-, hand- of voetbediening ingedrukt te houden.
  • Druk, eenmaal in laagste positie, nogmaals op de omlaag-knop en houd deze vast totdat de lift automatisch ca. 3 mm verder inloopt en weer uitloopt. Dit duurt maximaal 5 seconden.
  • Laat de omlaag-knop pas los wanneer deze beweging volledig gestopt is.
  • Als de omlaag-knop losgelaten wordt voordat de beweging is voltooid, wordt de initialisatie onderbroken en moet het proces opnieuw doorlopen worden.
  • De lift is nu geïnitialiseerd en klaar voor gebruik.

Initialisatie om de lift te kantelen
  • Zet het scherm in de horizontale positie door de kantelknop van de handbediening of Central ingedrukt te houden.
  • Druk, eenmaal in laagste positie, nogmaals op dezelfde kantelknop en houd deze vast totdat het scherm automatisch ca. 3 mm verder inloopt en weer uitloopt. Dit duurt maximaal 5 seconden.
  • Laat de kantelknop pas los wanneer deze beweging volledig gestopt is.
  • Als de kantelknop losgelaten wordt voordat de beweging is voltooid, wordt de initialisatie onderbroken en moet het proces opnieuw doorlopen worden.
  • De lift is nu geïnitialiseerd en klaar voor gebruik.

Voetbediening iPro Wall lift

Voetbediening iPro Mobile, Toddler & Tilt lift

Handbediening Toddler en Tilt lift

Central-bediening vanaf Central 2.1

Central-bediening vanaf Central 3.0