Bluetooth inschakelen

Dit artikel beschrijft hoe je bluetooth inschakelt op jouw Windows Device. De bluetooth-functie in Windows schakel je op de volgende manier in:

1. Klik met de linkermuisknop op het pijl-icoon rechtsonder in de taakbalk.
2. Klik op het bluetooth-icoon om het bluetooth-menu te openen.

3. Maak een keuze uit het drop-down menu of kies als je bluetooth aan wil zetten voor de optie ‘Instellingen openen’:

4. Wanneer je ‘Instellingen openen’ aanklikt, kom je in het menu ‘Bluetooth en andere apparaten’. Zorg ervoor dat onder bluetooth de keuze op ‘Aan’ staat. Hier kun je ook de naam van je apparaat vinden. Andere bluetooth-apparaten kunnen nu een verbinding maken met jouw computer door deze naam te selecteren.