Hoe kan ik nieuwe webapplicaties/tegel toevoegen?

Alleen de beheerder kan nieuwe tegels aanmaken. Aanmaken doe je volgens onderstaande stappen:

1. Klik vanuit Mijn applicaties of Groepsapplicaties op instellingen.
  2. Klik op de tegel met het plusje.
  3. Voeg in het venster een afbeelding, het webadres en de naam van de tegel toe.
  4. Koppel eventueel filters aan de tegel om hem makkelijk vindbaar te maken.
  5. Selecteer eventueel groepen waaraan je de tegel wil toekennen.
  6. Klik op Opslaan.
  7. De webapplicatie verschijnt in het overzicht.

De aangemaakte webapplicaties zijn zichtbaar voor alle medewerkers van alle aangesloten locaties binnen het bestuur. Medewerkers kunnen deze vanuit de applicatiebibliotheek selecteren voor zichzelf en hun groepen.