Hoe kan ik inloggen in de beheeromgeving van Presenter?

Inloggen in de beheeromgeving kan op 2 manieren:

1. Ga naar https://account.prowise.com/
    Vervolgens krijg je een login scherm te zien, log hier in met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord die je ook gebruikt om in te loggen bij Presenter. (dit is je e-mailadres met het door jou ingestelde wachtwoord). Mocht je je wachtwoord niet meer weten dan kun je gebruik maken van de “Wachtwoord vergeten” knop onder het loginscherm.
  2. De andere manier waarop je naar de beheeromgeving gaat:
    Log in in Presenter met je gebruikersnaam en wachtwoord.
    - Als je in Presenter zit klik je op het tandwieltje rechtsonder in beeld.
    - In het menu dat verschijnt klik je op “Account”
    - Je ziet nu het "Mijn profiel" aanpassen menu, onderaan in dit menu staat de link “Ga in de beheermodule naar Mijn Profiel om je profiel aan te passen” klik op deze link.
    - Je zit nu in de beheeromgeving.