In welke omgevingen kan ik de ingebouwde microfoon gebruiken?

Het Prowise touchscreen is uitgerust met vier microfoons met een groot bereik. Dankzij deze vier microfoons met een groot bereik is de opnamekwaliteit uitstekend, waardoor het Prowise Touchscreen ideaal is voor videoconferenties.

Gebruik de microfoon in de volgende omgevingen:

• Prowise Central
  • Windows omgeving via de interne pc-module

Let op: De microfoon werkt niet via een externe pc.

Hoe kan ik de ingebouwde microfoon testen?
Mocht je werken met een interne pc-module dan kan je de ingebouwde microfoon als volgt testen:
1. Zorg dat je we in de Windows omgeving bent van de interne pc-module.
2. Ga naar Geluidsinstellingen (rechtermuis functie op het speaker symbool rechtsonder in de taakbalk).
3. Onder het kopje “Uw invoerapparaat kiezen” is vervolgens het input device uit te lezen: Microphone Array (WR USB Audio).
4. Tevens is daar de functie “Uw microfoon testen” te zien. De uitslag van de VU meter laat zien of de microfoon audio signalen ontvangt.