Waarom moet ik bij de eerste keer opstarten verbinding maken met internet?

Wanneer je het Prowise Touchscreen voor de eerste keer opstart, is het noodzakelijk dat je verbinding maakt met internet. Hierdoor kunnen de meest recente updates direct op je scherm worden geïnstalleerd en wordt een goede werking van het scherm gewaarborgd.

Je kunt zowel verbinding maken met een wifi-netwerk als met een UTP-kabel, zoals dit in de opstartprocedure wordt weergegeven. Zorg er bij het verbinding maken met een bedraad netwerk voor dat de UTP-kabel wordt verbonden met de netwerkpoort van het scherm (niet de netwerkpoort van de pc-module).