Hoe sluit ik de Prowise ProLine+ aan op een Ethernet-verbinding?

Hier wordt beschreven hoe je de ProLine+ aansluit op een ethernet-verbinding. Verbind de netwerkkabel met de LAN-poort  van uw Prowise ProLine+. De Prowise ProLine+ detecteert automatisch het netwerk en maakt er verbinding mee zodra 'Ethernet' is geactiveerd in het instellingenmenu.

Maak op de volgende manier verbinding met internet door middel van een netwerkkabel:

1. Sluit de netwerkkabel aan op de LAN-poort van het Prowise touchscreen.

2. Ga in het instellingenmenu naar het onderdeel ‘Connectiviteit’.
3. Druk op ‘Ethernet’ en zet de ethernet schakelaar aan.
     Druk op “Geavanceerd” om geavanceerde netwerkinstellingen weer te geven.

4. Er is nu verbinding met het bedrade netwerk.