De Blu-ray module speelt geen Blu-ray’s af, wat kan ik doen?

De Blu-ray module is standaard meegeleverd met het ProLine touchscreen. De Blu-ray module speelt media in de hoogst mogelijke kwaliteit af.

1 Invoer voor een SD-kaart
2 USB-aansluiting
3 Media disc uitwerpen
4 Start/pauzeer mediabestand
5 Stop afspelen van mediabestand

De Blu-ray module werkt onafhankelijk van de pc, waardoor de module niet als lokaal station beschikbaar is. De Blu-ray module kan niet communiceren met de pc, maar je kunt de module wel aansturen met behulp van de afstandsbediening. Je hoeft hiervoor geen software te installeren.

De Blu-ray module heeft de volgende functies:

• DVD’s en CD’s afspelen
  • Foto’s afspelen
  • Blu-ray’s afspelen

Let op: Selecteer de Blu-ray modus vóór het invoeren of uitwerpen van een media disc.

Het gebruik van slechte kwaliteit schijven kan leiden tot beschadiging van de Blu-ray module. Originele Blu-ray’s, DVD’s, CD’s etc. geven het beste resultaat.

Media Afspelen
Je kunt bovenstaande media als volgt afspelen:
1. Open het menu, navigeer naar het tabblad ‘Ingangen’ en selecteer de Blu-ray-input.
2. Voer de media in. De Blu-ray module speelt de media automatisch af.
3. Bedien de Blu-ray module met de bijgeleverde afstandsbediening.
     - Druk op de eject-knop om de schijf uit te werpen.
     - Druk op de ‘Stop’ knop om de huidige weergave te stoppen. De Blu-ray module onthoudt dan waar de weergave gestopt is.
     - Druk op de ‘Play’ knop om de weergave te hervatten.
     - Druk twee keer op de ‘Stop’ knop om het afspeel geheugen te wissen.
     - Druk op de ‘Play’ knop om de weergave vanaf het begin te starten.

De Blu-ray module ondersteunt de volgende formaten:

Let op!: zorg bij het invoeren van de media disc in de Blu-ray module ervoor – als je voor het scherm staat – dat de onderkant van de media disc naar je gericht is.