Hoe kan ik de ingebouwde microfoon testen?

Mocht je werken met een interne pc-module dan kan je de ingebouwde microfoon als volgt testen:

1. Zorg dat je in de Windows omgeving bent van de interne pc-module.
2. Ga naar Geluidsinstellingen (rechtermuis functie op het speaker symbool rechtsonder in de taakbalk).
3. Onder het kopje  “Uw invoerapparaat kiezen”is vervolgens het input device uit te lezen.
        Microphone (3-USB & Audio & cm7001aec+audio)
4. Tevens is daar de functie“Uw microfoon testen” te zien.
5. De uitslag van de VU meter laat zien of de microfoon audio signalen ontvangt.