Central 6.0 tijdelijk niet beschikbaar op Touchscreens TSx G2 & TSone G2.

Tijdens de update naar Central 6.0 kan het voorkomen dat het scherm blijft hangen op ‘Verifying Update’. Hierdoor is er besloten om de update naar Central 6.0 tijdelijk stop te zetten voor onderstaande modellen touchscreens:

• Prowise Touchscreen One Gen 2
  • Prowise Touchscreen Ten Gen 2

Zodra de oorzaak en de oplossing hiervoor bekend is, zal de OTA update weer beschikbaar gesteld worden.

Het is wel mogelijk om het scherm via een nieuwe installatie op Central 6 te krijgen. Hierna moet het scherm wel opnieuw worden ingesteld en eventueel opnieuw worden ingeschreven in Screen Control.

Indien je het scherm op die manier wilt updaten, stuur een bericht naar service@prowise.com met daarin het serienummer van het touchscreen / de touchscreens die je wilt updaten.

Je zal hierna een link naar het installatie bestand en de installatie instructies ontvangen.