Hoe gebruik ik TouchControl via de Chrome-browser?

Om gebruik te maken van TouchControl via de Chrome-browser, installeer je eerst de TouchControl-app:

Waar kan ik de TouchControl-app downloaden?

Hierna maak je verbinding via Chromecast, zorg wel dat je het gehele scherm cast:

Gehele scherm casten via de Chromebrowser

Nadat je verbinding hebt gemaakt met het scherm start je Prowise TouchControl.

Windows:

1. Klik rechts onderin op ^ en klik daarna met de rechter muisknop op het icoon van Prowise TouchControl:
  2. Klik op 'Touch aanzetten':
  3. Er verschijnt een pop-up op het Windows device. Voer hier de code die op het touchscreen wordt weergegeven in.
  4. Je kan nu je Windows-device bedienen met de touch op het touchscreen.

MacOS:

1. Klik rechts bovenin op het icoon van Prowise TouchControl en klik op 'Touch aanzetten':
    Scherm­afbeelding 2024-02-09 om 16.34.36.png
  2. Er verschijnt een pop-up op je Mac. Voer hier de code die op het touchscreen wordt weergegeven in.
  3. Je kan nu je Mac bedienen met de touch op het touchscreen.