Youtube / Google earth app werkt niet na een herstart

Op dit moment kan het voorkomen dat de YouTube en/of Google Earth app niet werkt nadat het scherm opnieuw is opgestart. Dit probleem hebben we nog in onderzoek

Voor nu hebben we een tijdelijke oplossing:

1. Open de Prowise App store.
  2. Zoek 'Google Drive' en installeer de app.
  3. Open Google Drive
  4. Start het scherm opnieuw op.
  5. Verwijder eventueel Google Drive.
  6. YouTube en Google Earth zouden nu weer normaal moeten werken.
    Indien Youtube nog niet werkt kan je nog proberen of het helpt als je inlogt in Google drive en daarna het scherm opnieuw opstart.

Voor de TSX G2 en TSone G2 is dit probleem opgelost in Central 5

Voor de PWT kan je vanuit de Prowise App Store de app 'YouTube (webapp)' installeren.

Vanaf Central 6 is het voor alle schermen opgelost.