Kan een app worden toegevoegd aan de Prowise App store?

Het is mogelijk om een verzoek in te dien om een Android app toe te voegen aan de Prowise app store. We stellen hoge eisen op gebied van privacy en security voor al onze producten, zo ook voor de beschikbare apps in Prowise Central.

Apps die reclame en in app aankopen bevatten worden niet toegevoegd. Daarnaast weren wij apps met onverantwoorde inhoud zoals 18+ content, links naar externe pagina’s en advertenties.

Om een verzoek in te dienen kan je een ticket aanmaken. Vermeld in je verzoek de link naar de app in de Google playstore. Indien er een account nodig is voor de app, ontvangen wij graag een test account.

We beoordelen de verzoeken voor het toevoegen van nieuwe applicaties op basis van een aantal zaken.
Zo is het belangrijk dat de app er goed uitziet op onze grote schermen, zo moeten deze de 4K resolutie ondersteunen en duidelijk leesbaar zijn.

Ook is het belangrijk dat er geen dataverkeer naar onbekende servers gaan en dat alle accountgegevens veilig bewaard worden zodat deze gegevens eenvoudig gewist kunnen worden indien nodig.

Houd er rekening mee dat het ongeveer twee á drie maanden kan duren voordat wij de aanvraag in behandeling kunnen nemen.