Toegang tot Tessa

Tessa is beschikbaar in de volgende platformen

• De Presenter Windows desktop app - te downloaden via deze link
  • De browserversie van Presenter - te bereiken via de URL Presenter.prowise.com

Let op
Voor scholen die binnen een schoolpakket vallen is Tessa standaard uitgeschakeld. Neem contact op met de pakketbeheerder van je school om Tessa in de beheermodule te activeren.

Stappenplan voor de pakketbeheerder
1. Ga naar account.prowise.com

2. Open de Bestuursinstellingen en klik op het potloodje om deze instellingen te wijzigen
Scherm­afbeelding 2024-02-23 om 10.24.07.png

3. Zet de toggle achter 'Sta gebruik van Tessa toe' op 'Ja' en klik vervolgens op 'Opslaan'.

Scherm­afbeelding 2024-02-23 om 10.24.19.png

Leerlingen
Tijdens deze eerste bèta-release is er voor gekozen om Tessa nog niet te integreren binnen de leerling omgeving. Heb je een leerling account, dan heb je voorlopig dus nog geen toegang tot Tessa.