Geen touch aan de rechter zijde op de AIO G3 na 2 uur

Het kan voorkomen dat na 2 uur de touch aan de rechter zijde op de AIO G3 niet meer werkt.

Dit probleem kan je oplossen door het installeren van een touch update. Hiervoor zijn wel admin rechten nodig.

1. Download het bestand onderaan dit bericht of vanaf WeTransfer: https://we.tl/t-5l822VjiCV
  2. Pak het bestand uit naar je bureaublad.
  3. Open de map 'AIO G3_Touch update'.
  4. Dubbel klik op het bestand 'Run'
  5. Klik op de knop 'Run'
  6. Hij begint met update (Dit duurt 5 seconden), je kan een USB ontkoppel geluid horen.
  7. Als het programma klaar is, zie je het volgende scherm:
  8. Sluit het programma af en herstart de All in One.