EduLine 360 valt uit of geeft zwartscherm bij gebruik van Powerpoint in de Chrome browser

Bij het gebruik van Powerpoint in de Chrome-browser op de Prowise EduLine 360 kan het voorkomen dat de Chomebook uitvalt of een zwart scherm geeft.

Dit komt door de verouderde hardware en trage geheugen van dit model.

Een work-around is om het Powerpoint-bestand te downloaden en te openen in Google Presentaties.