Welke informatie zie ik in het Prowise Screen Control Dashboard?

Het dashboard is een overzichtelijke plek waar je belangrijke informatie vindt over de schermen die jij beheert.

• Geregistreerde Central Devices: dit is het aantal Prowise Touchscreens dat je geregistreerd hebt via Prowise Screen Control.
  • Geregistreerde Windows Devices: dit is het aantal Windows Devices dat je geregistreerd hebt via Prowise Screen Control. Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor GO-klanten.

Central Devices:

• Groepen: hier zie je welke Groepen er zijn aangemaakt en hoeveel schermen er per groep zijn ingedeeld.
  • Soort device: hier zie je welke verschillende type Prowise Touchscreens er zijn geregistreerd, bijvoorbeeld het Prowise Touchscreen of Prowise Touchscreen Ten.
  • Updates: hier zie je het percentage schermen dat volledig up-to-date is en het percentage schermen dat nog niet voorzien is van de laatste Central-update.

Instructies voor
Onderaan het Dashboard vind je een how-to-sectie met verschillende video’s en uitleg over hoe je Prowise Screen Control gebruikt.