Wat is Prowise Screen Control?

Prowise Screen Control is een online beheermodule voor Prowise Touchscreens. Vanaf één centrale locatie kun je een oneindig aantal touchscreens tegelijk beheren.

• Groepeer schermen per locatie, school of groep.
  • Verander instellingen per scherm of per groep
  • Installeer apps en push updates
  • Implementeer standaard security-settings
  • Stel je eigen achtergrond (wallpaper) in per scherm of per groep
  • Aan- en uitzetten van schermen op afstand

Prowise Screen Control is voor klanten vijf jaar volledig gratis te gebruiken. Onderstaande features komen in de toekomst onder andere nog beschikbaar:

• Bied hulp op afstand
  • Verstuur (veiligheids)berichten
  • Krijg inzicht in levenscyclusbeheer

Ontwikkeld in eigen beheer
We hechten veel waarde aan privacy en security. Ook Screen Control is 100% veilig en door onszelf volledig in eigen beheer ontwikkeld. Hierdoor voldoen we aan de veel strengere Europese regelgeving (bijvoorbeeld AVG) op het gebied van privacy en security. Strenge encrypties zorgen ervoor dat persoonlijke data extra beschermd wordt. In Europa, wordt data opgeslagen in SSAE-16 Type II en ISO/IEC 27001 en 27018 gecertificeerde datacenters. Jaarlijks garanderen externe, onafhankelijke certificaten dat onze privacy standaarden aan de hoogste eisen voldoen. Meerdere Prowise-collega’s zijn CIPP/E-gecertificeerd en zorgen ervoor dat alle processen worden gemonitord en bijgestuurd als dat nodig is.

Volledig veilig
Prowise Screen Control is optimaal beveiligd tegen aanvallen van buitenaf omdat we kwalitatief sterke hardware en software gebruiken. Ook onze eigen datacenters zijn volledig veilig en de servers zijn 100% in eigen beheer. Onze servers kennen een meerlaagse beveiliging en inkomend verkeer wordt gefilterd door hardware- en software-firewalls en adaptieve DDoS-bescherming met meerdere lagen. Servers die vertrouwelijke informatie bevatten, zijn niet aangesloten op het internet.