Ik heb al gebruikers in Learn, maar wil een Basispoort koppeling maken?

Heb je gebruikers handmatig ingevoerd en wil je nu een Basispoort koppeling gebruiken?

Volg dan deze stappen:

• Log in met je beheerder inloggegevens bij Prowise Learn.
  • Zorg dat je gegevens goed in het systeem staan en je toegang hebt tot je e-mail; vervolgstappen worden per e-mail verstuurd.
  • Zodra je bent ingelogd, klik je in de Beheerdersomgeving Beheer > Gebruikers toevoegen.
  • Klik op Gebruikers importeren vanuit Basispoort en bevestig dat je jouw school wilt koppelen.
  • Je ontvangt nu een mail met instructies en een link om je gebruikers te matchen met de Basispoort sleutels. Klik op de link in de e-mail om de matching te starten.
  • Koppel de Learn gebruikers met de juiste gebruikers in Basispoort door in de rechterkolom de juiste Basispoort gebruiker te selecteren. Klik op volgende, zodra alle leerlingen gekoppeld zijn.

• In het volgende overzicht kun je alle koppelingen controleren. Klik op Voltooien om verder te gaan.

• Wanneer de Basispoort matching is gelukt, krijg je een melding en ontvang je een mail zodra de gebruikers kunnen inloggen.