De touch op het scherm werkt niet wanneer ik mijn iPad heb verbonden met een kabel

Wanneer een iPad is aangesloten op de Prowise Touchscreens met een kabelverbinding USB-C naar USB-C of met een USB-C dongle naar HDMI en USB-B touchkabel, is het niet mogelijk om de touchfunctionaliteit op het Prowise Touchscreen te gebruiken om de iPad te bedienen.

Deze functionaliteit wordt niet ondersteund door Apple, wat te vinden is op hun community.