Hoe werkt de handpalmherkenning in ProNote?

De nieuwe handpalmherkenning zorgt ervoor dat je met je handpalm op het scherm kunt rusten terwijl je schrijft. Door de slimme techniek in het scherm kun je wel content uitgummen met je handpalm.

• Klik op het menu linksonder
  • Open de ‘Select pen mode’
  • Activeer de ‘Palm Rejection’ door op de toggle te klikken
  • Schrijf nu op het Prowise Touchscreen terwijl je handpalm op het scherm rust

ProNote bevat daarnaast nog een modus rondom handpalmherkenning. Hiermee verschijnt dan een rode lijn op het scherm en kun je precies zien waar je wel en niet kunt schrijven. Je kunt deze modus handmatig activeren.

• Klik op het menu linksonder
  • Open de ‘Select pen mode’
  • Activeer de ‘Tekenverdelers voor palmverwerping’