Wanneer ik lijnen teken met het schrijfgereedschap wordt mijn lijn opgevuld met een kleur. Hoe kan ik dit voorkomen?

De opvulkleur is dan geactiveerd in de werkbalk. Als je in Presenter dubbelklikt op de pen, komt het kleurenpalet te voorschijn. Als je hier op het verfemmertje klikt, kun je de opvulkleur aanpassen.

In de linkerbovenhoek zie je nu een doorgestreepte cirkel staan. Wanneer je deze selecteert, schakel je de opvulkleur uit.