Hoe kan ik Prowise Central op mijn Prowise Touchscreen OTA updaten?

Hoe kan ik Prowise Central op mijn Prowise Touchscreen updaten?

Let op: Zorg dat het scherm verbonden is met het internet en dat de datum en tijd correct staan ingesteld.

• Roep het Prowise Central-menu op, klik op de drie streepjes aan de linkerkant van het scherm
  • Klik op ‘Instellingen’
  • Klik op ‘Over dit scherm’

• Klik op ‘Controleer op updates’

Let op: staat er nog een oudere Central-versie op het scherm?  Klik in het instellingenmenu op ‘Algemeen’, ‘Updates’ en ‘Controleer op updates’. Druk op ‘Updaten’ om de update uit te voeren. Het scherm zet zichzelf uit om de update te voltooien en kan daarna weer aangezet worden, indien gewenst.