Hoe kan ik van invoerbronnen wisselen op een Prowise touchscreen?

Met deze functie van het Prowise Central-menu wissel je van invoerbron. Zo open je bijvoorbeeld de pc-module of het HDMI1-kanaal.

Via het tandwieltje ga je naar het instellingenmenu van de invoerbronnen. Hier pas je de naam van

invoerbronnen aan door deze in het tekstveld te wijzigen (maximaal acht tekens) en vervolgens op ‘Toepassen’ te drukken. Met de knop ‘Reset alles’ zet je de namen weer terug naar de originele namen van de invoerbronnen.

Op voorwaarde dat het snelmenu is ingeschakeld, zie je aan de linkerkant van het scherm altijd de drie icoontjes terug om het Prowise Central-menu op te roepen, welke invoerbron je ook opent. Via het home-icoon open je Prowise Central-home.