Voor de eerste keer aan de slag met je Chromebook?

Zet je Chromebook aan

Sluit de oplader aan en start je Chromebook op. De aan/uit toets bevindt zich aan de rechter bovenzijde van het toetsenbord (3).

Taal en Netwerk

Selecteer je taal en het draadloze netwerk uit de lijst met beschikbare netwerken om verbinding te maken met het internet. Als de netwerktoegang is beveiligd, moet je het netwerkwachtwoord invullen om verbinding te maken. Eenmaal verbonden met internet, ga je akkoord met de servicevoorwaarden. Je Chromebook downloadt alle beschikbare systeemupdates, zodat je automatisch de meest recente Chrome OS functionaliteiten hebt.

Log in op je Google-account

Als je een Google-account hebt, vul dan je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen. Als je nog geen Google-account hebt, klik je op ‘Meer opties’ om een nieuw account aan te maken. Een Google-account geeft je toegang tot bruikbare tools ontwikkeld door Google, zoals Gmail, Google Documenten en Google Agenda.

Belangrijk: Het Google-account waarmee je inlogt wordt ingesteld als eigenaar van de Chromebook.
Dit account heeft eigenaarsrechten en is het enige account dat enkele instellingen kan wijzigen.