Hoe werken de widgets in Prowise Central?

Aan de rechterkant in Prowise Central home tref je de Prowise widgets aan.

Met Prowise widgets kun je je touchscreen verder personaliseren. Een widget geeft je op interactieve wijze informatie. Zo vertelt een klok-widget je in een oogopslag hoe laat het is. Het grote voordeel is dat je deze informatie direct in Central kunt zien zonder dat je eerst de app hoeft op te starten. Alle apps die in de Prowise Store beschikbaar zijn en een widget beschikbaar stellen, kunnen aan Central home worden toegevoegd.

Klik op 'Widgets beheren' om nieuwe widgets toe te voegen. Druk op het ‘Plus-icoon’ om te zien welke widgets je kunt toevoegen. Door in de rechterbovenhoek van de widget te klikken kun je hem verwijderen.