Hoe werkt de Prowise browser?

De Prowise browser-app staat voorgeïnstalleerd op het touchscreen. Onze eigen Prowise browser is gebruiksvriendelijk, volledig veilig en razendsnel. Omdat hij speciaal gemaakt is voor onze touchscreens, geniet je van een optimale gebruikservaring als je bijvoorbeeld video’s afspeelt.

De browser zorgt er daarnaast voor dat je het touchscreen kunt gebruiken als een echte app-generator. Maak van iedere website een app met de Prowise app-generator. Voeg deze app toe aan Prowise Central om snel van start te kunnen gaan!

• Open je favoriete website via de Prowise browser
  • Klik op ‘weblink maken’, vul de titel in en de website wordt als app toegevoegd aan de Prowise Central home-omgeving.
  • Sluit de browser af en open de app!