Hoe werkt de Prowise Appstore?

De Prowise Appstore is een app store waarmee je heel eenvoudig applicaties op het Prowise touchscreen installeert. De store is 100% veilig en staat onder redactie van onderwijs- en vakspecialisten.

Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met onmisbare programma’s zoals Microsoft OneNote, Word en Excel. Met de Microsoft Skype-app beschik je over een unieke mogelijkheid tot leren op afstand. Andere highlights zijn Zoom, Google Meet, Microsoft Teams en Prowise Presenter.

Je kunt deze apps rechtstreeks op het touchscreen installeren. Het is niet nodig om ze eerst in de Windows-omgeving van je pc-module te installeren. Zo heb je ze altijd bij de hand wanneer je ze nodig hebt.

Hoe installeer ik apps op mijn Prowise touchscreen?
Het installeren van apps via de Prowise Appstore is heel eenvoudig.

1. Open de Prowise Appstore
  2. Klik op de app die je wilt downloaden
  3. Klik vervolgens op ‘Installeer’
  4. De app wordt automatisch gedownload en geïnstalleerd
  5. Je kunt de app nu direct openen via ‘Open app’ of verwijderen via ‘Verwijderen’.
  6. Klik op ‘Home’ om de Prowise Store af te sluiten

Je geïnstalleerde apps zijn automatisch zichtbaar in Prowise Central-home. Houd je vinger twee seconden op een app om instellingen te openen.

• Klik op het kruisje rechts in de hoek van de app om deze te verwijderen.
  • Door apps naar verschillende plaatsen in het app-raster te verslepen kun je de weergavevolgorde aanpassen.
  • Tik op het scherm om de instellingen af te sluiten.

Welke apps zijn er in Central beschikbaar op de verschillende schermen?