Wat gebeurt er als ik het touchscreen voor de eerste keer opstart?

Als je het Prowise touchscreen na de installatie van Prowise Central 4.0 voor de eerste keer opstart, doorlopen we een aantal belangrijke stappen met je. Klik op ‘Start’ om te beginnen.

Land en taal

• Selecteer je voorkeurstaal
  • Selecteer je land
  • Selecteer de tijdzone

Netwerkverbinding

• Selecteer een netwerk om verbinding mee te maken. Je kunt kiezen uit een WiFi netwerk of ethernet verbinding

Algemene voorwaarden

• Lees en accepteer onze algemene voorwaarden

Schermnaam en registratie

• Voorzie je Prowise touchscreen van een persoonlijke naam of titel

Klik op ‘Einde’ om de instellingen af te ronden. Je kunt nu aan de slag met Prowise Central.