Hoe werkt het dashboard in Prowise Screen Control?

Als je ingelogd bent, kom je terecht in het Prowise Screen Control Dashboard. Hier kun je bijvoorbeeld zien hoeveel licenties er beschikbaar zijn.

Rechtsboven zie je twee iconen.

• Via het rechter icoon kun je uitloggen
  • Via het linker icoon kun je tussen beschikbare talen wisselen.

Package

De instellingen onder Package gelden voor alle Prowise Touchscreens die je onder jouw beheer hebt en worden automatisch doorgevoerd op alle onderliggende Groups en losse Devices. We adviseren je om eerst de Package-instellingen in te stellen en daarna schermen te registreren.

Groups

Groups geeft je de mogelijkheid om je Prowise Touchscreens onder te verdelen in bepaalde groepen. Denk aan groepen/ruimtes, verdiepingen/etages of complete (school)gebouwen.

Klik op Groups om te zien welke groepen er momenteel zijn aangemaakt.

• Name: de naam van de betreffende groep
  • Description: omschrijving van de groep
  • Devices: aantal Prowise Touchscreens in deze groep
  • Location: locatie van de groep

Klik op de naam van de groep om de details van de groep te openen. Hier kun je de groep bewerken of aanpassen. Door het prullenbak-icoon achter een bepaalde rij/groep te klikken, kun je de groep verwijderen.

Nieuwe groep aanmaken

Klik op ‘+ Add’ om een nieuwe groep aan te maken.

• Group name: voer hier de naam van de groep in
  • Group description: voeg hier een omschrijving van de groep in
  • Select a location: klik hier de locatie van de groep aan

Locaties zijn aanpasbaar via account.prowise.com onder ‘Locatiebeheer’.

Groep wijzigen

In Group details kun je de groep bewerken of aanpassen. De pagina bestaat uit meerdere velden met instellingen die je op je scherm kunt doen. In het bovenste veld kun je door op ‘Edit’ te klikken de volgende gegevens aanpassen.

• Naam van de groep
  • Omschrijving van de groep
  • Locatie van de groep.

Devices

Door op Devices te klikken, zie je er welke Prowise Touchscreens er binnen jouw Prowise Screen Control-module zijn aangemeld.

• Serial number: dit is het serienummer van het scherm
  • Name: dit is de naam die het scherm heeft meegekregen
  • Group: hier zie je tot welke groep het scherm behoort

Klik op de naam van het Prowise Touchscreen om ‘Device details’ te openen.

Device details

In Device details kun je de instellingen van het specifieke Prowise Touchscreen bewerken. De pagina bestaat uit twee velden.

In het bovenste veld kun je door op ‘Edit’ te klikken de ‘Device group’ aanpassen. Dit is de instellingengroep waartoe het scherm behoort.

Klik op ‘Delete’ om het scherm uit je Prowise Screen Control-module te verwijderen.