Hoe registreer ik Prowise touchscreens voor Screen Control?

Voordat het Prowise Touchscreen zichtbaar wordt in de Device Management Webmodule (admin.prowise.com) moet het scherm worden aangemeld. Dit dient voor elk scherm los te gebeuren via het Instellingenmenu in Prowise Central op het scherm zelf.

Volg de stappen in onderstaande video om een Prowise Touchscreen te registreren voor Prowise Screen Control.

Registreren van het Prowise Touchscreen:

1. Klik op de drie puntjes aan de linkerkant van het scherm

2. Ga naar ‘Instellingen’ en klik in dit menu vervolgens op ‘About this device’

3. Klik op ‘Prowise Screen Control’

4. Log in met je Prowise Account (let op: alleen een IT-beheerder kan een scherm toevoegen)

5. Wanneer je succesvol bent ingelogd met je Prowise Account, krijg je de optie om het scherm te registreren voor Prowise Screen Control
  6. Druk op ‘Confirm’ en het scherm is geregistreerd
  7. De standaardconfiguraties die zijn ingesteld voor je school/bedrijf worden opgehaald en doorgevoerd nadat het scherm opnieuw is opgestart.
  8. De settings kunnen nu vanuit de Device Management Webmodule centraal worden aangepast.