Mijn iPro Tilt of Toddler Lift werkt niet naar behoren. Hoe lijn ik de lift uit?

Initialisatie van de hoogtebeweging van de lift

• Zet de lift in de laagste stand door op de omlaag-knop van het hand- of voetbedieningspaneel te drukken.
  • Eenmaal in de laagste stand drukt u nogmaals op de omlaag-knop en blijft u de knop ingedrukt houden totdat de lift zich automatisch nog eens 3 mm heeft verplaatst en zich dan heeft teruggetrokken. Dit duurt niet langer dan 5 seconden.
  • Laat de omlaag-knop pas los wanneer de lift volledig tot stilstand is gekomen.
  • Als de omlaag-knop wordt losgelaten voordat de lift tot stilstand is gekomen, wordt de initialisatie onderbroken en moet het proces opnieuw worden gestart.
  • De kolommen zijn nu geïnitialiseerd en klaar voor gebruik.

Initialisatie bij de kantelfunctie

• Plaats het scherm in een horizontale positie door de kantelknop van het handbedieningspaneel in te drukken en ingedrukt te houden.
  • Eenmaal in de laagste stand drukt u nogmaals op de kantelknop en blijft u de knop ingedrukt houden totdat het scherm zich automatisch nog eens 3 mm heeft verplaatst en vervolgens is teruggetrokken. Dit duurt niet langer dan 5 seconden.
  • Laat de kantelknop pas los wanneer de lift volledig tot stilstand is gekomen
  • Als de kantelknop wordt losgelaten voordat het scherm tot stilstand is gekomen, wordt de initialisatie onderbroken en moet het proces opnieuw worden opgestart.
  • De kantelfunctie van de lift is nu geïnitialiseerd en klaar voor gebruik.