Handleiding All-in-One PC

De Prowise All-in-One PC is een computer en tablet in   n. Het is een echte alleskunner en te gebruiken voor elke situatie in het klaslokaal. Wat de Prowise All-in-One PC zo uniek maakt, is dat het een ingebouwde batterij heeft en daarnaast plat op een tafel kan worden neergelegd. Hierdoor kun je de Prowise All-in-One zowel als gewone PC gebruiken, maar ook in de klas als krachtige tablet voor kleine groepsopdrachten inzetten. Maak een Microsoft-account aan en krijg toegang tot alle applicaties (apps) in de Microsoft Store. Hier kunnen nieuwe apps worden gedownload of bestaande apps worden bijgewerkt.