Ik kan geen verbinding maken met een netwerk, wat nu?

In welke omgeving heb je geen internet?

In Prowise Central, de OPS pc-module of beide?

• In de OPS pc-module: Wanneer je enkel in de OPS pc-module geen verbinding kunt maken met een netwerk, zorg er dan voor dat je de pc-module apart met het netwerk verbindt. Dit kan via een UTP-kabel of een wifinetwerk. Om verbinding te maken met een wifinetwerk in de Windows omgeving van de pc-module, ga je naar de netwerkinstellingen van Windows. Vanuit deze omgeving kun je verbinding maken met het gewenste wifinetwerk. (afbeelding) Om verbinding te maken met een bedraad netwerk, sluit je een UTP-kabel aan op de LAN-poort van de pc-module. Zorg ervoor dat Prowise Central ook verbonden is met een netwerk en niet enkel de pc-module, anders zijn OTA updates niet mogelijk!
  • In Prowise Central: Wanneer je geen verbinding hebt met internet in Prowise Central, volg dan de volgende stappen om verbinding met een bedraad of een wifinetwerk te maken. Verbinding maken met een bedraad netwerk: Sluit de netwerkkabel aan op de LAN-poort (2) van het touchscreen. Het touchscreen detecteert automatisch het netwerk en maakt verbinding met het netwerk