Touch werkt niet, wat nu?

Let op de volgende punten: Is het Prowise Central menu geopend in de pc-module of in een ander invoerkanaal? Sluit het menu dan eerst af door op het midden van het Prowise Central menu op het oogje te drukken of door op de afstandsbediening op de terugknop te drukken.

Staat menu gesture uit? Wanneer menu gesture is uitgeschakeld in het Prowise Central menu, is het niet meer mogelijk het menu op te roepen door 5 vingers op het scherm te houden. Open het menu met de afstandsbediening en navigeer onder instellingen naar ‘Algemeen’. Zet vervolgens de toggle ‘Menu gesture’ aan.

Is de touchfunctie uitgeschakeld met de afstandsbediening? Druk op de rode knop van de afstandsbediening om de touchfunctie van het scherm in- of uit te schakelen