Waar is de Prowise Central home-omgeving?

In de eerste versie van Prowise Central op de ProLine+ schermen is de Prowise Central home omgeving nog niet geïmplementeerd. De Central home omgeving is inmiddels beschikbaar gesteld via een OTA-update. Je moethiervoor de laatste update installeren.

Totdat de Prowise Central home omgeving wordt geïmplementeerd in het ProLine+ touchscreen kun je in de Windows omgeving van je pc-module applicaties gebruiken zoals Prowise Presenter, Windows Ink en Prowise Reflect.

• Windows icoon: navigeer vanuit elke invoerbron terug naar de Windows pc-module.
  • Geluid: pas het volume van het scherm aan.
  • Prowise Reflect: open de Prowise Reflect instellingen, hier activeer of deactiveer je Prowise Reflect.
  • Zijbalk: open de zijbalk, hier vind je onder andere het instellingenmenu, wissel je van invoerbron en schakel je het scherm uit

Om ervoor te zorgen dat deze OTA updates in de toekomst op je touchscreen worden geïnstalleerd is het van belang je scherm via Prowise Central te verbinden met internet en OTA updates in te schakelen (OTA updates zijn automatisch ingeschakeld). Zorg ervoor dat niet alleen de pc-module, maar ook Prowise Central verbonden is met het internet om OTA updates mogelijk te maken.